Jasna Kuljaj na rdeči preprogi pristala na hrbtu

Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek
Na noge ji je pomagal eden od kandidatov.
Oglej si celoten članek

V soboto sta se v hišo tekmovalcev šova Bar, ki se je začel pretekli teden, vselili še zadnji tekmovalki - Tea Kavkler in Jasmina Kananović – ki imata posebno nalogo, s katero se bosta verjetno zamerili sotekmovalcem. Na skrivaj jim bosta namreč nagajali pri ustvarjanju koktajlov, če bosta uspešni, bosta dobili imuniteto. 

Foto: Planet TV jasna kuljaj Sicer pa je Jasna med vselitveno oddajo poskrbela za smeh, saj se je pred vsemi ulegla na rdečo preprogo. Izvedela je namreč, da je eden od tekmovalcev, Matej, nekoč delal kot reševalec, zato je hotela preizkusiti njegove sposobnosti. »To je dobra veščina. Če tvojo stranko kap, kaj boš naredil. In če mene sedaj tukaj kap, jaz sem namreč vznemirjena, in če padem po tleh, ali mi boš pomagal?« je rekla in se ulegla na hrbet. Matej ji je pomagal na noge in zdelo se je, da Jasna z njegovim »reševanjem« ni bila najbolj zadovoljna, saj je potožila, da je ni namestil v položaj nezavestnega. 

Foto: Planet TV jasna kuljaj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:48 10. September 2018.

    C.R: = K.D. = A.H.F. = pisunska beda

  • 15:06 10. September 2018.

    grozno brezveze...

  • 15:00 10. September 2018.

    Antipatična.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.