Jasna Kuljaj o svojih razplojevalnih padcih

Foto: Planet TV Jasna Kuljaj
Jasna Kuljaj o dogodivščinah s Cimerotićem skopa.
Oglej si celoten članek

Jasna Kuljaj se trenutno bori na odrskih deskah, kjer gledalce zabava s svojimi realnimi, a zabavnimi dogodivščinami iz vsakdanjega življenja. V predstavi na hitro omeni tudi svojo aferico z znanim domačim nogometašem Sebastjanom Cimerotićem, ki je ne zanika, za kaj več, pa vas vabi na svojo predstavo Borka.

"Govorim o svojem življenju, o tem, kako mlad človek išče partnerja, o tem, kako sem gradila kariero in o tem, kako je biti mama. Tudi o padcih, seveda. Saj sem primernega partnerja iskala kar 18 let in v tem času doživela tudi kakšen razplojevalni padec. Ne rečem, da so bili krivi le drugi, verjetno tudi sama nisem bila dovolj zrela in močna," je samokritična sedaj, ko je verjetno vsega hudega konec in ko je partnersko in starševsko srečo našla z nogometašem Sašo Lalovićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.