Jasna Kuljaj opazila njegovo nespoštovanje

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Voditeljica šova je tekmovalce vprašala, če se jim zdi, da je Franc nespoštljiv do žensk.
Oglej si celoten članek

V letošnji sezoni Kmetije: Nov začetek se zdi, da so najstarejši člani družine najbolj nestrpni. Tako Franc kot tudi Andrej sta že nekajkrat pokazala, da jima gredo v nos mlajše sotekmovalke, predvsem Helena, Nastja in Klavdija.

Franc jih je poimenoval kar "pipike", Andrej pa jih nenehno primerja z osjim gnezdom in pravi, a so ženske "hudič".

Pred dvobojem med Samom in Senadom je voditeljica Jasna Kuljaj tekmovalce vprašala, če se jim zdi, da je Franc nespoštljiv do žensk. V bran trem najmlajšim tekmovalkam se je postavil Vid: "Ne moreš pričakovati, da bodo delale enako kot moški." Franc jim namreč nenehno očita, da nič ne delajo. A kot mu je povedala Nastja, temu ni tako: "Če te ni zraven, ko delamo, še ne pomeni, da nič ne naredimo."

V dvoboju, kjer je Senad kot drugi bojevalec izbral moč, je izgubil Samo. Ta je v izjavi napovedal, a bo v finale prišla Adriana, ki zanj predstavlja najmočnejši člen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:16 25. September 2016.

    daj Kuljajka spokaj se že stran s televizije,ker se svet ne vrti okoli tebe.Si povsem nepomembni individum,za katerega je škoda …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.