Jasna Kuljaj Sanjo vrgla iz šova

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Šova Kmetija: Nov začetek je konec za temnolaso Sanjo.
Oglej si celoten članek

Na kmetiji je prišlo do velikega prepira med Sanjo in Adriano. Sanja, ki je ta teden pristala med pribočniki, naj bi svoji sotekmovalki zagrozila, da bo svojo glavo iz šova odnesla na pladnju in da bo zaradi nje pristala v bolnišnici. "Pokaži, ali imaš tiča?“ je Sanja pozvala Adriano in dodala, da so vsi na posestvu mnenja, da je kratkolaska lezbijka. Očitala ji je tudi, da si plačuje striptizete, da je "lahka“ in da si ne more najti fanta. Adriana se ji je samo smejala, kar je Sanjo še bolj pogrelo. "Raje se umaknem, kot da bi jo udarila,“ je v kamero izjavila črnolaska  in se odpravila na sprehod. Pri tem je naredila veliko napako, saj je prestopila meje posestva. Na kmetijo je nato prišla voditeljica Jasna Kuljaj in 25-letnico iz Lendave zaradi kršenja pravil vrgla iz šova.

Zakaj točno sta se dekleti sprli, ni znano. Sanja je samo povedala, da ji gre Adriana na živce, ker je glasna in se dela močno. Je bila le jezna, ker je mlajši tekmovalci niso sprejeli v svoj klan?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • dd
    15:11 21. September 2016.

    Vse zanimive osebke vržejo ven. Kaj bomo pa gledali?

  • 09:09 21. September 2016.

    Dramo dela, in so jo vrgli iz šova? Pop bi ji plačal, če bi še nadaljevala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.