Jasna Kuljaj: "Vsaj veš, da je slovenskega porekla"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Jasna Kuljaj se zna smejati na svoj račun.
Oglej si celoten članek

"Me prav zanima, kaj bo moja kolegica Špela Grošelj izšpecala nocoj?! Brez cenzure, takoj po resničnostnem šovu Bilo je nekoč, na Planet tv," je naša bralka Jasna Kuljaj zapisala na svojem Facebook profilu in delila prispevek 'Jasna v kavo kar mleko iz dojke', pod komentarje pa hudomušno dodala: "Vsaj veš, da je mleko slovenskega porekla.“

Očitno pa lepa voditeljica ni edina, ki uživa materino mleko. "Vauuu, prihajam na kavo, jaz obožujem mleko iz jošk, saj sem sisar Homo sapiens," se je javil Jasnin oboževalec. Naj se sliši še tako bizarno, materino mleko je na črnem trgu hudo zaželeno, saj ga za pridobivanje mišične mase radi uživajo bodybuilderji. A kljub temu, da je popolna hrana za malčke, naj ne bi imel enakih pozitivnih učinkov na odrasle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 01:04 23. Marec 2016.

    jasna če si rada vsak dan tukaj gor in rabiš 50 eur se javim da mi pogoltneš....to bo novica.....

  • Sej razumem da je to neke vrste humor ampak jz se takemu homorju ne smejim, mi je prenizkoten.

  • 14:40 22. Marec 2016.

    Prava kurja farma brez jajc in brez mesa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.