Jasna pravi, da je doživela medijski linč

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
"Sama sem doživela javno svetovanje, ki je mejilo kar na linč, ko sem na prireditvi sprejela kozarček penine,“ se je Jasna Kuljaj odzvala na napad zdravnika.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Jasna Kuljaj javno povedala, da je "z znanci nazdravila edino s kozarčkom penine“, ki ji "zagotovo ni mogel škoditi“, saj so ji mlade mamice celo svetovale, da je kozarček alkohola "koristen za dojenje“, jo je dr. Boris Leljak podučil o nevarnostih pitja alkohola med nosečnostjo.

Več o tem lahko preberete tukaj.

Jasna njegovih besed sprva ni želela komentirati, sedaj pa je o tem le spregovorila. "Sama sem doživela javno svetovanje, ki je mejilo kar na linč, ko sem na prireditvi sprejela kozarček penine, preostali del večera pa preživela ob vodi. Nek zdravnik, za katerega se je kasneje izkazalo, da je zobozdravnik, me je poslal od socialne službe do psihiatra in moram reči, čeprav imam trdo kožo, da je bil to eden težjih trenutkov moje nosečnosti. Noseče prijateljice mi sicer pravijo, kako jim ta ali oni zdravnik celo priporoča kozarček terana, za katerega vemo, da je težji od bele penine, a če si znan, moraš očitno požreti marsikaj," je povedala za govori.se.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 21:23 9. December 2014.

    hehe, res sem iskal večjo budalo ampak je ni :) zato mi res ne preostane drugega, kot da prestavim, kar …

  • 15:49 9. December 2014.

    Ja pa prestavi na drug program ali še bolje ugasni TV aparat. Pa ti ne bo treba gledat vseh kozlarij. …

  • 15:02 9. December 2014.

    sama se izpostavlja in ve, kaj lahko pričakuje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.