Jasna razkrila spol dojenčka

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Jasna Kuljaj, ki prvega otroka pričakuje februarja prihodnje leto, naj bi na poslovilni zabavi sodelavcem razkrila spol dojenčka.
Oglej si celoten članek

Jasna Kuljaj se počasi že pripravlja na rojstvo prvega otroka, ki naj bi se zgodilo februarja. Tako se je minuli teden poslovila od svojih sodelavcev v nepremičninski agenciji, s katerimi je zadnje leto sodelovala. Njim naj bi tudi zaupala, da pod srcem nosi punčko, poroča Nova. 

Informacijo smo želeli preveriti pri Jasni, a se na naše klice ni odzvala. Je pa že pred časom dejala, da s partnerjem, nogometašem Sašo Lalovićem pri izbiri imena ne bosta izbirala med ultra modernimi in pretirano tujimi imeni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:24 24. November 2014.

    Ah kje, ko prebereš kak komentar njenega oboževalca te še to mine. Upam da si dojel kaj ti pravim!

  • 20:49 24. November 2014.

    Prepozn, bebo. Si se že u hlače usrou!

  • 20:41 24. November 2014.

    Uf zdaj grem pa lahko v miru srat....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.