Jasni znaki, da ima ljubimko

Foto: Profimedia
Da bi prešuštnika ujeli v akciji, mora verjeti, da se je nevihta umirila in da vanj ne dvomite več. Če on igra zvestega, se vi igrajte naivno in se pretvarjate, da mu zaupate in da je vse v redu.
Oglej si celoten članek

Ste imeli v zadnjem času občutek, da je z vašim razmerjem nekaj narobe? Se s partnerjem vse manj pogovarjate, morda on potrebuje več 'prostora' kot prej? Ali sploh ne veste več, kako izgleda njegov mobilni telefon, ker ga nenehno skriva pred vašim pogledom?

Najverjetneje vas občutek ne vara in ima vaš partner nekog 'ob strani'. Če se želite prepričati, da se ne motite, potem igrajte dedektiva in ugotovite, kaj se v resnici dogaja.

Pozorno ga opazujte

Razpravljanje z nezvestim partnerjem pogosto ne pomaga veliko, zato ne izgubljajte energije z maratonskimi razpravami in spalnico raje spremenite v 'tiho pristanišče'. Da bi nezvestega partnerja ujeli v akciji, mora ta verjeti, da se je nevihta umirila in da vanj ne dvomite več.

Če on igra zvestega, se vi igrajte naivno in se pretvarjajte, da mu zaupate in da je vse v redu. Nekaj naslednjih tednov pozorno opazujte, kako se obnaša do vas.

Medtem ko ima mobilni telefon, se skriva

Na telefonske klice je vedno odgovarjal pred vami, zdaj pa vam na neroden način daje vedeti, da potrebuje zasebost. Takoj, ko se pojavite, gre govorit v drugo sobo. Zadnje čase ne gre brez mobilnega telefona niti na stranišče. Možno je, da se dokaz skriva na mobilnem telefonu. Če želite svoje dvome razbliniti ali pa jih potrditi kjlub neetičnosti, poglejte na njegov mobilni telefon.

Foto: Profimedia facebook messenger mobilni telefon

Prepogosto zapusti dom

Nenadoma je partner postal preobremenjen z delom in se domov vrača pozno zvečer. Vsake toliko se s smešnimi in naivnimi izgovori prikrade iz hiše in vse več časa preživlja zunaj, menda v stari družbii. Vendar to še ni razlog za preplah.

Če pa vas nikoli ne povabi v svojo družbo in vedno kot iz rokava izvleče pripravljen odgovor, zakaj še vedno želi iti sam, potem imate dober razlog za dvom.

Namenoma izzove prepire

Mnogi prešušniki namerno izzovejo prepir, da bi lahko demonstrativno zaloputnili z vrati in odšli od doma. Če vaš partner v zadnjem času pogosto uporablja ta recept, mu poskusite neopazno slediti, da boste po vse pogostejših prepirih ugotovili, kam odhaja.  

Domov se vrača pozno in se spolnosti izogiba

Če se ni zgodilo nič posebnega, a se vaš partner zadnje čase pozno vrača domov, potem partnerja, namesto da bi se nanj jezili, 'bombardirajte' z nežnostjo. Moški imajo radi spontan seks, a če vaš partner ves čas jezno zavrača vašo 'vročo' ponudbo, je možno, da je pred prihodom domov nekje že 'izpraznil baterije'

Nenadoma ga skrbi videz

Če ga njegova teža in videz doslej nista preveč obremenjevali in je nenadoma začel delati na mišicah, se je vpisal na telovadbo, se odpravil na manikuro in pedikuro, kupil zapeljiv in intenziven parfum ter napolnil omaro z novimi oblačili, potem so vaši dvomi mogoče utemeljeni. Ko zaznate sumljive spremembe v njegovem vedenju, presenetite 'osumljenca' z nepričakovanimi hitrimi obiski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.