Javier in Penélope bosta spet zibala

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Družina igralcev Penélope Cruz in Javierja Bardema se širi.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo, da je lepa španska igralka Penélope Cruz drugič noseča. Z izbrancem Javierjem Bardemom sta januarja 2011 prvič postala starša sinu Leu Encinasu, pol leta zatem ko sta se poročila na Bahamih. Pet mesecev po porodu je 38-letna zvezdnica dejala, da se ji je življenje po otroku popolnoma spremenilo. "To je neverjetna izkušnja, ne morem drugače opisati tega občutka. Otrok te v sekundi popolnoma spremeni."

Penélope in Javier bosta nov naraščaj na svet pozdravila jeseni, bo pa tokratna nosečnost nekaj posebnega za igralko, saj je noseča tudi njena sestra Monica. Ona je sicer zanosila s pomočjo darovalca sperme, a ne želi izdati, kdo je oče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.