Javno napadel Nušo Lesar, ni mu ostala dolžna!

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Ob kaj vse se spotaknejo nekateri.
Oglej si celoten članek

Voditeljica oddaje Svet na Kanalu A Nuša Lesar je svoje Instagram sledilce povabila, da ji lahko zastavijo vprašanja, povezana z njenim delom, a nekdo povabila očitno ni dobro razumel, saj ji je napisal: "Pojdi do dermatologa in si odstrani bradavico ob nosu, proooosim, grozno jo je videti."

Lepa voditeljica mu je na to prijazno odgovorila: "Z veseljem sporočam, da sva z bradavico ob nosu soglasno sklenili, da jo pustiva v večni opomnik, da se nihče ne bi smel spreminjati zaradi kogarkoli," in pripisala: "P.s. Piše, naj bodo vprašanja povezana z mojim delom."

Bravo, Nuša, se povsem strinjamo s tvojim odgovorom. Sicer voditeljica oddajo Svet letos vodi že dolgih deset let.

Magazin Zaželeni samski Slovenki na prireditvi pokazali svojega izbranca

Foto: Instagram Nuša Lesar

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:26 12. April 2019.

    Nimam pojma, ker kanalizacije ne gledam.

  • 10:09 12. April 2019.

    Bravo Nuša !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.