Javno opravičilo Aljoše Bagole

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Aljoša Bagola se je posul s pepelom.
Oglej si celoten članek

Marketinški guru in avtor knjižne uspešnice o izgorelosti Aljoša Bagola je kot radijski gost izrekel nekaj neprimernih besed na račun duševnega zdravja, zaradi česar se je že javno opravičil. 

"Pravkar sem si v glavi prevrtel intervju, ki sem ga zjutraj imel na Radiu 1. V pogovoru sem razpredal o svojem življenju, karieri, izgorelosti in pomembnosti skrbi za duševno zdravje. Ko je voditelj moj spomin iz otroštva, kjer pri štirih letih stojim na kuhinjski mizi in ognjevito nastopam z zgodbo o Rdeči kapici, pospremil s komentarjem o tem, kaj bi bilo, če bi otroci dandanes plezali po kuhinjskih mizah, sem v šali bleknil: 'ADHD! Antidepresivi, pomirjevala!' Ker se ob vsakršnem posmehovanju ali omalovaževanju surove stiske izgorelosti vsakič zdrznem, bi moral biti do staršev, otrok, posameznikov in prizadevanj strokovnjakov, ki se vsak dan soočajo z izzivi na področju duševnega zdravja, bolj sočuten. Vsem, ki sem jih s svojo opazko morebiti vznemiril ali prizadel, se zato opravičujem," se je Bagola opravičil na družbenih omrežjih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:23 23. Januar 2023.

    Mojster oglaševanja in zavajanja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.