Jay-Z se je javno pokesal: Varal sem Beyonce!

Foto: Profimedia beyonce, jay-z
Epska izpoved.
Oglej si celoten članek

Jay-Z je posnel osemminutni videospot za pesem Family Feud, singel, ki ga najdemo na novem albumu 4:44. Album ima na letošnjih grammy nagradah največ nominacij – kar osem!

V videu je Jay želel pokazati, da je njegova žena Beyonce ena najmočnejših žensk, kar jih pozna in se ji v cerkvi spovedal ter ji priznal vse svoje grehe. Prizna ji, da jo je v preteklosti varal.

Magazin Sestra Beyonce hudo bolna

V videu nastopi tudi njuna hči Blue Ivy. V spotu vidimo vizijo, ki jo ima par zanjo, saj vidimo Blue, ko odraste in postane prva ženska predsednica Združenih držav Amerike. Veliko oboževalcev in glasbenih kritikov je hitro dojelo, da je prvih 40 sekund, ki jih je Jay objavil, javno opravičilo ženi, ker jo je varal.

Magazin Beyonce na zabavi izgubila živce

Da je Jay Beyonce varal, se ve že nekaj časa, saj je na podlagi te osebne izdaje pevka tudi sestavila svoj zadnji album Lemonade, kjer je omenjala tako imenovano Becky z dobrimi lasmi, kakor je poimenovala moževo ljubico. Njun zakon, v katerem so se rodili trije otroci, naj bi rešila terapevtka za pare, Beyonce pa je priznala, da je na začetku v zvezi ostala samo zaradi hčerke. Kasneje sta dobila še dvojčka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.