Jaz pa tebi sestro

Foto: Žurnal24 Predstava zaradi sosedske odkritosti in "slovenskosti" ni primerna za mlajše od
V kaj se lahko sprevržejo "prijazni" sosedski odnosi, si oglejte v komediji Gojmira Lešnjaka - Gojca in se v Domu II. slovenskega tabora v Žalcu ob 20. uri nasmejte do solz.
Oglej si celoten članek

Zavist, skok čez plot, ljubezen do rujne kapljice, stanje v slovenskem zdravstvu in podobne teme, ki zaznamujejo slovenski narod, se prepletajo skozi sosedsko ljubezen, v katero se ujamejo sosed Božo (Gojmir Lešnjak - Gojc), sosed Silvo (Dario Varga), medicinska sestra Pavla (Alenka Tetičkovič) in zdravnik Zlatko (Aco Ilič).

Božo in Silvo se nekega dne zaletita z avtom, ker se nobeden od njiju ni hotel umakniti s ceste. Znajdeta se v bolnišnici pod nadzorom sestre Pavle, ki jo zdravnik Zlatko kar naprej kliče v svojo pisarno, da ga malce uredi ...

Za vstopnico v svet smeha boste odšteli 18 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.