"Jaz sem grda sestra"

Foto: Žurnal24 sestre Kardashian
Slavnim sestram Kardashian paparaci sledijo na vsakem koraku, najbolj znana pa je zagotovo Kim. In katera se ima za grdega račka v družini?
Oglej si celoten članek

"Jaz sem grda in debela sestra, o kateri mediji pišejo zlobne stvari vsaj dvakrat na dan zadnjih pet let," je za LOVE Magazine povedala Khloe, najmlajša od sester. "To je grozno, toda s tem se znam spopadati," je povedala 26-letnica, ki je priznala, da se s kilogrami bojuje že od najstniških let.

"Moja teža ves čas niha, in karkoli bom naredila, nikoli ne bom videti zares dobro. Zdaj sem sicer zadovoljna s svojo postavo, toda še vedno se najdejo ljudje, ki se mi posmehujejo. Poskušam se ne obremenjevati z zlobnimi komentarji, toda včasih me zares prizadenejo," je priznala Khloe, ki meni, da je ob Kim in Kourtney videti kot grdi raček.

Khloe, ki je poročena s košarkarjem Lamarjem Odomom, je pred kratkim zanikala govorice, da je noseča. "Samo debela sem," je takrat povedala Khloe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.