Jazz za nejazzerje

Foto: Žurnal24 Za nocojšnji koncert v Kinu Šiška boste odšteli 25 evrov, za after party v K4 p
Jazzanova. Najprej koncert v Kinu Šiška, nato after v K4.
Oglej si celoten članek

Nocoj ob 21. uri bo v Kinu Šiška nastopila producentska in didžejevska ekipa Jazzanova, katere cilj je s sodobnimi elektronskimi podlagami približati jazz tistim, ki imajo do njega sicer odklonilen odnos.

Pozneje še na Kersnikovo?
Do danes so posneli že 13 albumov, od teh sta bila dva izdana pri prestižni jazz založbi Blue note. Pred njimi bo občinstvo ogrevala DJ Borka, nato pa bodo na oder stopili Jazzanova v postavi: Paul Randolph (vokal), Christoph Adams (klaviature), Arne Jansen (kitara), Alex Grube (bas), Carl-Michael Grabinger (bobni), Sebastian Borkowski (pihala), Stefan Ulrich (trombon), Axel Reinemer (programiranje) in Stefan Leisering (konge).

Na after partyju v K4 pa boste lahko po koncertu uživali ob zvokih didžejev BrandNu na malem in Lenzmana na velikem flooru. Z vstopnico s koncerta
imate pet evrov popusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.