Je 50-letna oskarjevka noseča?

Foto: Profimedia halle berry Foto: Profimedia halle berry Foto: Profimedia halle berry
Halle Berry je na rdeči preprogi pobožala svoj okrogli trebušček. Je noseča?
Oglej si celoten članek

Po sprehodu oskarjevke Halle Berry po rdeči preprogi na neki dobrodelni prireditvi se mnogi sprašujejo, ali je 50-letnica noseča. Pod srebrno obleko se je namreč lepo videl njen okrogli trebušček, ki ga je za fotografe celo pobožala. Bo dobila tretjega otroka?

Na namigovanja se je igralka odzvala na svojem Twitter profilu, na katerem je zapisala: "Ali lahko dekle poje zrezek in krompirček?“

Halle ima dva otroka, 9-letno Nahlo in 3-letnega Macea. Nahlin oče je maneken Gabriel Aubry, Maceov pa igralec Olivier Martinez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.