Je Amber Rose užalila Brangelino?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Amber Rose je hčerko Brada Pitta in Angeline Jolie označila za transseksualca.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, Shiloh Jolie-Pitt od svojih družinskih članov zahteva, da jo kličejo John. Četudi psihologi menijo, da je takšno vedenje, ki se vleče že leta, precej nenavadno, se Brad in Angie s tem ne obremenjujeta, s čimer sta si prislužila pohvalo starlete Amber Rose, ki pa je morda nista bila vesela. Amber je Shiloh namreč označila za transseksualnega otroka.

"Kako čudovit je John Jolie-Pitt? Rodil se je v pravo družino. #TransKids #negledenavseljubisvojeotroke #podpora,” je na Instagramu of fotografiji 8-letnice zapisala 31-letna manekenka.

Družina Jolie-Pitt se na ta zapis še ni odzvala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.