Je Anika preveč očitna kopija Beyoncé?

Foto: Mediaspeed.net/ Reuters Anika Horvat Beyoncé Foto: Mediaspeed.net Anika Horvat Foto: Reuters Beyoncé
Priljubljena pevka Anika Horvat je imela pred nekaj dnevi koncert v Cankarjevem domu, kjer pa je močno spominjala na Beyoncé izpred dveh let in pol.
Oglej si celoten članek

Anika Horvat si je za koncert s Klemnom Klemnom, ki ga je imela konec tedna v Cankarjevem domu, izbrala skoraj povsem enako opravo, kot jo je nosila že pop pevka Beyoncé avgusta 2011 na podelitvi MTV-jevih videonagrad. Zvezdnica je tik pred nastopom v črnih hlačah in vijoličastem svetlečem suknjiču oznanila, da pričakuje prvega otroka, v blaženem stanju pa je tudi Anika.

Podobnost je opaziti tudi v pričeski, le da se Anika po nastopu ni ljubeče pobožala po trebuščku, kot je storila Beyoncé. Kaj pravite, si je naša pevka kljub temu dovolila preveč očitno kopiranje?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:50 2. April 2014.

    ...vi pa res niste kopja nobenmu...butli total!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.