Je Anže Kopitar s tem razkril, da pričakuje tretjega otroka?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ups, kaj pa je to?
Oglej si celoten članek

Anže Kopitar se je na Instagramu pohvalil s svojim ljubkim štirinožnim ljubljenčkom, ki mu je nadel ime Gustl, a ob tem morda izdal še eno veselo novičko ... Na fotografiji je namreč tudi njegova žena Ines, s katero sta par že od leta 2005, poročila pa sta se leta 2013. Gustla v roki drži prav Ines in če pogledamo pozorno, se zdi, kot da se pod njeno nagubano obleko skriva še nekaj. Gre res za zaobljen trebušček ali se je le malce nerodno postavila pred objektiv?

Kakorkoli, Ines na fotografiji naravnost žari, zato ne bi bili presenečeni, če bi se štiriletni Neži in dveletnemu Jakobu pridružila še bratec ali sestrica. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.