Je bil Robert med intervjujem pijan?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Na enem od intervjujev se je igralec Robert Pattinson obnašal precej nenavadno.
Oglej si celoten članek

V ponedeljkovi pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela je igralec Robert Pattinson promoviral zadnji del sage Somrak. Zvezdnik pa se je obnašal malce nenavadno, za kar pa mediji iščejo razloge. Eden od teh bi lahko bil, da je bil pijan od vodke. Voditelj namreč v garderobi za goste hrani vodko.

Na začetku intervjuja je Rob poskakoval po sedežu. Igralcu naj bi namreč priskrbeli prevelike čevlje, te je sezul, očitno pa se je sramoval svojih starih nogavic, saj se je usedel tako, da je stopala skril. "Počutim se kot klovn, imel sem občutek, da se bom prevrnil naprej. V garderobi pa sem ravnokar popil malo vodke," je povedal. "To ni dobra kombinacija," je dodal.

Spregovoril pa je tudi o svoji zvezi s Kristen Stewart, potem ko ga je prevarala. Med promocijo zadnjega dela filma sta videti nerazdružljiva, čeprav si zvezdnik želi, da bi ves čas preživel v hotelski sobi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.