Je bil Rod Stewart predolgo na soncu?!?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevec Rod Stewart posnemal usmrtitev, ki je značilna za teroriste Islamske države.
Oglej si celoten članek

Rod Stewart in njegova žena Penny Lancaster sta se v Abu Dhabiju, kjer se je pevec ustavil v sklopu svoje svetovne turneje, sprehodila po puščavi. Družbo so jima delali prijatelji, enega od njih je Rod potisnil na kolena, ga prijel za lase in roko držal ob njegovem vratu, kot da bi mu želel odrezati glavo.

Video dogajanja je Penny objavila na svojem Instagram profilu, a ga po zgražanju javnosti spet odstranila. Rod se je medtem za svoje obnašanje opravičil. Pravi, da so se le zabavali in posnemali Igro prestolov. "Posnetek je bil napačno razumljen. Vsem, ki sem jih prizadel, se globoko opravičujem,“ je povedal zvezdnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.