Je bila Diana res umorjena?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Policija preverja nove informacije o tem, da naj bi bila princesa Diana umorjena.
Oglej si celoten članek

Britanski Scotland Yard preverja nove informacije o smrti britanske princese Diane, poroča BBC. Policija že preverja verodostojnost informacij, a je naj ne bi jemala preveč resno. Neuradno naj bi namig kazal v smeri, da je bila princesa vendarle umorjena, storilec pa naj bi bil pripadnik britanske vojske. Kot vir pa naj bi navedel tudi zapis v princesinem dnevniku.

Na policiji so sicer pojasnili, da ne gre za vnovično odprtje preiskave.

Minilo bo 16 let

Konec avgusta bo minilo že 16 let, odkar sta v pariškem predoru leta 1997 umrla princesa Diana in njen spremljevalec Dodi al Fayed.

Diana in Dodi sta umrla v Parizu, potem ko je njuna limuzina trčila v tunelu zaradi hitre vožnje po mestnih ulicah, s katero je voznik skušal pobegniti pred vsiljivimi fotografi, ki so par zasledovali od hotela, kjer sta bila pred nesrečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.