Je bobnar storil samomor?

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Joey Covington, bobnar skupine Jefferson Airplane, je po vsej verjetnosti storil samomor.
Oglej si celoten članek

Covington se je z avtomobilom v Palm Springsu zaletel v zid. Policija je sporočila, da 67-letnik ni bil pripet z varnostnim pasom, v avtu pa je bil sam.

Na kraj nesreče je prvi prihitel gost iz bližnjega hotela, ki je glasbeniku nudil prvo pomoč, a žal zaman. Kot je pozneje povedal, ni slišal, da bi bobnar poskušal avto ustaviti.

Covington se je skupini Jefferson Airplane, s katero naj bi se začelo obdobje psihedeličnega rocka, pridružil leta 1970. Skupina se je s pesmima "White Rabbit" in "Somebody to Love" uvrstila na lestvico 500 najboljših pesmi vseh časov v reviji Rolling Stone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.