Je Denis Toplak spremenil spol?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Denis Toplak, zmagovalec prve sezone šova Kmetija: Nov začetek, je na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, ki je marsikoga presenetila.
Oglej si celoten članek

Ne, postavni nogometaš spola sicer ni spremenil, se je pa tri dni pred praznovanjem novega leta našemil v evrovizijsko kraljico, bradato Conchito Wurst in fotografijo objavil na družabnih omrežjih.

Odzivi njegovih Facebook prijateljev in oboževalcev so bili raznovrstni, nekateri so objavo pospremili s komentarji v smislu: "slovenska Conchita Toplak" in "Zdej greš loh k sestram 4.sestrica Denissa", spet drugi so hvalili domiselno opravo 27-letnega zmagovalca šova prve sezone Kmetija: Nov začetek…

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:46 4. Januar 2016.

    Spremenil, spremenil se je v opico.

  • Ma dej..človk se zajb.... pol pa za nagrado še medijsko pozornost dobi. Hoče bit zvezda in ve kaj more nardit …

  • 19:53 4. Januar 2016.

    Kaj pa bi lahko pravzaprav pričakovali???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.