Je Dončić samski? To je odgovor.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Objavo so delili tudi Lukovi oboževalci.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Luka Dončić na Instagramu objavil dve žalostni pesmi in je z njegovega profila izginila črka A (z Anamarijinega pa L), so se na forumu Reddit začele špekulacije o njegovem ljubenskem stanju.

Sta se golobčka razšla?

Z Anamario smo takrat poskušala stopiti v stik, a se ni odzvala, sedaj pa je na družbenem omrežju s fotografijo, na kateri s kužkoma Hugom in Gio nosita dres s številko 77, govorice utišala. Fotografija je bila posneta v Dallasu, delil pa jo je celo profil oboževalcev ekipe Mavericks.

Luka, ki je predvčerajšnjim po poškodbi spet stopil na igrišče, si lepše podpore ne bi mogel želeti ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:11 14. Februar 2020.

    Ko pogledam dres na kužku, vidim kako kuža postane žrebiček.

  • 10:07 14. Februar 2020.

    verjetno je tudi Anamarija prispevala k njegovemu uspehu . Kaj mislite ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.