Je Georgea Clooneyja upravičeno strah za otroka?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralčeva otroka imata svoje varnostnike.
Oglej si celoten članek

Georgea in Amal Clooney zelo skrbi za varnost njunih otrok – Alexandra in Elle, ki sta na svet privekala 6. junija.  Igralec je najprej preuredil svojo vilo v Veliki Britaniji, kar ga je stalo 15 milijonov dolarjev, sedaj pa je zanju najel še varnostnike, piše Radaronline.

"Varnostniki so šele začetek,“ je povedal vir in dodal, da naj bi zvezdnik naročil poseben varnostni sistem, ki bo z laserji nadzoroval celotno posestvo. To bo igralca stalo 127 tisoč dolarjev, varnostniki pa letno več kot 300 tisoč dolarjev.

Ali George malce pretirava? Njegovi strahovi morda le niso tako neupravičeni, saj so Amal, uspešni odvetnici za človekove pravice, že večkrat grozili s smrtjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.