"Je Giuliana bolna??“

Foto: Profimedia Giuliana Rancic Foto: Profimedia Giuliana Rancic
Modna poznavalka in televizijska voditeljica Giuliana Rancic je s svojo suhljato postavo spet šokirala občinstvo.
Oglej si celoten članek

Na Giuliano Rancic, članico Modne policije, so se po nastopu na grammyjih usule kritike. Televizijska voditeljica je nosila črn pajac, ki je še bolj poudaril njeno suhljato postavo. Od spredaj je bila Giuliana videti še dokaj nahranjena, pogled od strani pa je razkrival, da bi si zvezdnica kdaj pa kdaj res lahko privoščila kakšen grižljaj več.

Na Twitterju se je že med podelitvijo grammyjev vsulo komentarjev na njen videz. "Je Giuliana bolna??“ se sprašuje ena od mnogih uporabnic družbenih omrežjih, druga pa je pripomnila: "Teže drugih ljudi ponavadi ne komentiram, a njena je zastrašujoča.“ Nekateri pa bi Giuliano najraje nahranili: "Giuliana potrebuje burger ali nekaj podobnega. Sama kost in koža. Prave ženske imajo obline.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.