Je Harry tik pred poroko?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bo Harry svoje dekle spremenil v princeso?
Oglej si celoten članek

Po poročanju britanskega časnika Daily Star Sunday naj bi princ Harry še letos zaprosil svoje dekle, manekenko in plesalko Cressido Bonas, s katero je v zvezi od lanskega julija. Bližnji prijatelj para je namreč izdal, da Harry za konec leta načrtuje zaroko, poroko pa za spomladi.

Zadnje čase je mogoče Harryja in Cressido res večkrat opaziti v družbi drug drugega, čeprav sta v preteklosti svoje razmerje dobro skrivala. Poleti sta si privoščila romantični safari v Bocvani, pred kratkim pa sta se skupaj udeležila poroke Harryjevega prijatelja. "Cressida je prava ženska zanj. Zelo sta si blizu in vsi znaki kažejo na zaroko," je povedal vir, uradne izjave o prinčevem razmerju pa iz palače še od nikoder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.