Je igralko pokopala gripa?

Foto: EPA
Foto: EPA
Umrla je v Nemčiji zelo priljubljena igralka in pevka Chantal de Freitas. Dočakala je le 45 let.
Oglej si celoten članek

Nekdanja žena slavnega igralca Kaia Wiesingerja, s katerim je imela dva otroka (12-letno Poni in 15-leto Laro) je umrla pretekli konec tedna, vzrok njene smrti pa še vedno ni znan.

Kot poroča Bild, je bila Chatal v dnevih pred svojo smrtjo polna energije in novih idej. Zelo se je veselila svojega novega albuma. Spot za prvo pesem je že posnela. Zdravje pa ji je nagajalo, poroča časnik. V zadnjih tednih je prijateljem večkrat potarnala, da se ne počuti najbolje in da je močno shujšala. Za njeno bolezen je bil kriv virus, ki naj bi bil po namigovanjih mnogih kriv tudi za njeno smrt. Povsem mogoče je namreč, da je lepotica zbolela za gripo, za katero pa se ni zdravila. Virus lahko v takšnem primeru privede do vnetja srčne mišice in prezgodnje smrti.

Več bo znanega po obdukciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.