Je Jennifer razdrla zaroko?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
V razmerje med pevko Miley Cyrus in njenim zaročencem Liamom Hemsworthom se je vmešala Jennifer Lawrence.
Oglej si celoten članek

Zadnjih nekaj dni sta igralca Jennifer Lawrence in Liam Hemsworth v Cannesu promovirala svoj novi film Catching Fire in se udeleževala številnih zabav. Medtem ko je ona zagotovo samska, se za Liama to ne ve zagotovo. A po navedbah virov ga to ni oviralo, da se ne bi zabaval z oskarjevko.

"Liam in Jennifer sta celo noč flirtala. Ves čas sta se smehljala in se dotikala. Ona ga je držala za koleno, on ji je šepetal v uho. Med njima je bilo ogromno iskric," je povedal vir. Liamovi prijatelji so povedali, da mu je bila Jennifer vedno všeč, vendar ni ničesar naredil, ker je bil v razmerju s pevko Miley Cyrus, ona pa je bila dve leti v razmerju z igralcem Nicholasom Houltom.

Jennifer je njegova idealna ženska, medtem ko je Miley iz njega naredila pravo razvalino. Oba verjameta, da sta si usojena in bi rada videla, kako se bo obneslo razmerje, je še znano.

Znova srečna skupaj?

A drugi mediji poročajo drugačno plat zgodbe. Liam naj bi se pobotal s pevko Miley, potem ko je bilo njuno razmerje zadnjih nekaj mesecev na zelo majavih tleh. Na zadnji zabavi, ki jo je priredila pevka, sta bila videti še kako zaljubljena in sta se ves čas poljubljala.

Nekateri viri blizu para pa menijo, da zveza, ki sta jo mislila okronati s poroko, ne bo dolgo trajala. Enakega mnenja sta tudi njegova brata, Chris Hemsworth in Luke Hemsworth, ki sta bratu že večkrat predlagala, naj prekine razmerje z njo. Ali Liam res sedi na dveh stolčkih?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.