Je Johnny Vanesso prevaral z Evo?

Foto: EPA Eva Green Foto: EPA Eva Green Foto: EPA Eva Green Foto: FameFlynet Eva Green Foto: FameFlynet Eva Green Foto: FameFlynet Eva Green Foto: FameFlynet Eva Green
Je Johnny jedel s prepovedanega drevesca?
Oglej si celoten članek

Enaintridesetletna Eva Green naj bi bila razlog, da naj bi 39-letna Vanessa Paradis pred vrata postavila Johnnyja Deppa.

Deppova afera z nekdanjim Bondovim dekletom naj bi se začela na snemanju filma Dark Shadows. V fantazijskem filmu Eva igra čarovnico, ki nad Deppa prikliče urok. Očitno je bil ta ljubezenski, saj naj bi Depp zaradi mlajše Vanessine različice že poklical odvetnike.

Francoska pevka in Depp, ki na koruzi živita že 14 let, imata dva otroka, Lily Rose (12 let) in Jacka (devet let).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.