Je junakinja Ljubezni po domače razdrla zaroko in se zapletla z njim?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Opa, oba zelo skrivnostna …
Oglej si celoten članek

Doroteja Knehtl, ki smo jo spremljali v drugi sezoni šova Ljubezen po domače, kot komentatorka pa sodeluje v oddaji Ljubezen po domače na Kavču, je oktobra za naš medij potrdila, da je zaročena. Zato nas je presenetilo, ko je v oddaji namignila, naj jo pokliče kandidat letošnje sezone Alen Kermac, ki se je boril za srce Metke Krajnc

Foto: POP TV alen kermac

Kot je Alen povedal za 24ur.com, je Dorotejo res poklical, a več o njunem morebitnem razmerju ni želel razkriti. Ali to pomeni, da je Doroteja razdrla zaroko? "Midva z Alenom imava prijateljski odnos. Ker imava veliko skupnih prijateljev, v tem ne vidim težave. Zelo je prijeten in ne vem, kaj mu je bilo, da je šel v oddajo," je za zurnal24.si povedala Doroteja, o tem, ali ostaja z zaročencem, pa je dodala: "Naj to ostane skrivnost. Zaročenec je navajen medijskih pritiskov in se s tem ne obremenjuje." 

Foto: Facebook doroteja knehtl

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:57 10. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.