Je Katarina Čas s tem potrdila novo ljubezen?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Fotografirana v objemu …
Oglej si celoten članek

Odkar se je leta 2016 razšla z dolgoletnim partnerje Ladom Bizovićarjem, ki ima danes dva otroka z manekenko Anelo Šabanagić, se o ljubezenskem življenju ene naših najuspešnejših igralk, Katarine Čas, ni vedelo veliko. Nekaj časa naj bi ji srce in posteljo grel veliko mlajši glasbenik in producent Tamir Gostiša, s katerim pa naj bi se po dveh letih zveze razšla.

Od takrat se o njenem ljubezenskem življenju ni veliko govorila, te dni pa je podražila s prekrasno fotografijo iz Italije, na kateri na vespi objema neznanega rjavolasca, njeni prijatelji pa so fotografijo pospremili s simboli src in pripisi: ljubezen. Je neznanec na sliki igralkina nova ljubezen? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:37 11. Avgust 2021.

    Kaj pa če je samo prijatelj, šofer, znanec,..?

  • 08:29 11. Avgust 2021.

    Jaz sem jo pa pred nekaj dnevi videl v avtu z enim taksistom-deloval je bolj "od dol"....morda je pa tu …

  • 07:54 11. Avgust 2021.

    Ma je mela tota v holivodu ogromno takih "ljubezni"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.