Je Katie noseča?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Britanska starleta Katie Price je na svojem Twitter profilu objavila fotografijo, po kateri bi lahko mirno sklepali, da je noseča.
Oglej si celoten članek

A ni. Katie si je namreč dala duška s hitro prehrano, nato pa je ugotovila, da je malo pretiravala. "O, moj Bog! Danes smo se res prenažrli hitre hrane," je na svojem Twitter profilu poleg fotografije zapisala zvezdnica. Katie ima sicer zavidanja vredno postavo in vselej raven trebušček, a tokrat bolj spominja na nosečniškega. Upamo, da Katie takšno prehranjevanje ne bo prišlo v navado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:31 7. Junij 2012.

    Nagradna igra v kateri lahko sodeluje prav vsak !!<br /><br />http://galaxy-s3.si?ref=b1c31db03f7815290a57

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.