Je lepa vdova, ki je ljubezen iskala v našem šovu, le našla srečo?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Objavila romantična fotografija.
Oglej si celoten članek

Danica Lončarič v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled ni našla sreče v ljubezni, a morda se ji je sreča v resničnem življenju. Na Instagramu je namreč objavila fotografijo, na kateri drži moško roko in pripisala "šapica" in dodala srček. A Danica ostaja skrivnostna, za Žurnal24 je povedala le, da ni še nič uradnega, a da se morda kaj pa le razvije. S podobno fotografijo je podražila že decembra, a menda je šlo takrat le za potegavščino. 

Da Danici življenje ni prizanašalo, ni skrivnost. Leta 2017 je izgubila moža, njeni otroci pa ljubečega očeta. A ne le družinska tragedija, zaznamovala sta jo tudi težko otroštvo in mladost. 

Foto: Instagram Danica Lončarič

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:45 4. Junij 2023.

    Vsak si zasluži srečo in upam, da jo najde tudi ona.

  • 09:40 3. Junij 2023.

    Še eni slavni

  • 09:33 3. Junij 2023.

    A je bila že prej potetovirana, ali šele po izgubi moža ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.