Je ljubezen usahnila? Tako jo lahko obudite!

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
V vsako zvezo se po določenem času pritihotapi rutina, ki počasi, a vztrajno uničuje ljubezen. Ne vrzite puške v koruzo, saj lahko čustva že z nekaj malo truda spet obudite.
Oglej si celoten članek

Skrivnost leži v malih rečeh, pomembno pa je, da ta dejanja redno ponavljate.

1. Preuredite spalnico.
Stenam privoščite novo barvo, zamenjajte lučko ali pa kupite lepo posteljnino. Če je ljubezensko gnezdece lepo urejeno, v njem z veseljem preživimo več časa.

2. Izkazujte svojo ljubezen.
Partnerju lahko na vzglavniku pustite čokoladico ali pa mu na vrata hladilnika prilepite lepo sporočilo. Obstaja tisoč in en način, na katerga mu oziroma ji lahko pokažete, koliko vam še pomeni.

3. Partnerja odpeljite na kraj, kjer sta bila na prvem zmenku.
Spomnita se prvega zmenka, prvega poljuba … Lepi spomini bodo v vas vzbudila pozabljena čustva.

4. Pojdita na spontane ljubezenske počitnice.
V Pariz ali pa v bližnji hotel. Pomembno je le to, da zapustita stanovanje in se posvetita drug drugemu in ne prahu na nočni omarici, nepospravljeni omari ali umazanemu perilu … Ne pozabita ugasniti mobilnikov.

5. Napišita ljubezenski seznam.
Napišita seznam stvari, ki jih na svojem partnerju ljubite, in mu ga pokažite.

6. Dan preživita v postelji.
Zajtrk v postelji, seks, dober film, seks, kosilo, sladica … Idealen dan, a ne? Prihodnjo nedeljo preživita v postelji. V ponedeljek se boste počutili, kot bi bili stari 16 let in na sveže zaljubljeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.