Je Lopezova noseča ali ne?

Foto: Žurnal24 Jennifer Lopez naj bi bila noseča že 12 tednov, a sama to še vedno zanika.
Govorice o nosečnosti Jennifer Lopez so se razširile po predstavitvi njenega albuma na zabavi v Londonu.
Oglej si celoten članek

V javnosti se že nekaj dni pojavlja vprašanje, ali je latinskoameriška pevka Jennifer Lopez noseča. Lopezova se je namreč po tem, ko je oznanila, da se bo za nekaj časa umaknila iz javnosti, pojavila na predstavitvi svojega albuma v Londonu  v široki obleki, kar naj bi bil za nekatere dodaten dokaz o pevkini nosečnosti. Še več, Lopezova je na 75.000 funtov vredni zabavi v Londonu, kjer je bilo med drugim na litre šampanjca, pila le brezalkoholne pijače, kar je seveda še dodatno razširilo govorice o nosečnosti z možem Marcom Anthonyjem.

Zvezdniški par govorice o nosečnosti vseskozi zanika. Domnevanj o tem, da naj bi bila 38-letna pevka po dveh letih zdravljenja zaradi neplodnosti noseča že 12 tednov, pa pevka tudi tokrat ni želela komentirati. "Zagotovo bi rada imela otroke," je samo priznala Lopezova.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.