Je Lopezova res tako nizko padla?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Lopezova naj bi medije potegnila za nos.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, se po Hollywoodu šušlja, da se Jennifer Lopez spet greje v objemu 18 let mlajšega plesalca Casperja Smarta. Neimenovani vir je sedaj govorice zanikal. Trdi, da se Jennifer in Casper nikoli nista razšla!


Konec ljubezni naj bi bil zaigran. Jennifer je bila namreč mnenja, da se bodo vstopnice za njen novi film Sosedov fant bolje prodajale, če se bo razširila vest, da se med njo in njenim mladim soigralcem Ryanom Guzmanom nekaj plete.

Casper je privolil, saj se je v tistem času začela tudi promocija za njegov film Street.

Vir trdi, da se Lopezova in Casper nista videla nekaj tednov, nato pa sta se spet začela dobivati. Njune skrivalnice so bile uspešne, saj ju je v tem času skupaj ujel le en fotograf, in sicer v avtu. Lopezova se je takrat hitro sklonila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.