Je Melania že obiskala Sevnico?

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Na spletu se je pojavil posnetek Melanie Trump v Sevnici.
Oglej si celoten članek

Na družbenih omrežjih se je razširil video iz Sevnice, kjer se zdi, da je domačo občino obiskala bodoča prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump. Ta se je iz domačega kraja v tujino preselila že pri rosnih 18. letih.

Na posnetku, kjer je dama v belih oblačilih skrbno varovana in odpeljana do avtomobila, je seveda šala. Melania naj bi Sevnico obiskala v času občinskega praznika in se udeležila veličastnega odprtja ceste v Boštanju pri Sevnici. V šali je prisostvoval celo župan Sevnice Srečko Ocvirk, ki se je skupaj z domačini med snemanjem dodobra nasmejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 08:40 26. November 2016.

    Ivo se je že slinil v Ameriki, je bil na enem izmed zboravanj republikancev. Sicev ne vem kaj je tam …

  • 16:11 25. November 2016.

    Butli!

  • 16:01 25. November 2016.

    Lepo so jih potegnili za nos. Sem se prav nasmejala, odlična fora.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.