Je menedžer namerno zapeljal z mostu?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Smrt članov skupine Viola Beach. Nesreča ali umor? Vodja preiskave pozneje omilil svojo izjavo.
Oglej si celoten članek

Tragedija se je zgodila pretekli mesec na Švedskem, kjer so imeli fantje svoj prvi koncert v tujini. Na poti na letališče so z avtomobilom iz neznanega razloga zapeljali z delno dvignjenega dvižnega mostu v 15 metrov globok kanal.

Švedski preiskovalci so povedali, da voznik, menedžer skupine, ni bil pod vplivom prepovedanih substanc in da za volanom ni zaspal. Kljub temu je prehitel več ustavljenih vozil, ki so čakali na prehod čez most, in ignoriral opozorila in rdeče luči. "Videti je, kot bi voznik to storil namenoma,“ je povedal vodja preiskave Lars Berglund, ki je svojo izjavo pozneje omili. Povedal je, da ni želel namigniti, da je menedžer namerno ubil glasbenike in da obstaja več dokazov, ki pričajo o tem, da je poskušal vozilo na mostu ustaviti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.