Je naša sveže samska misica vrgla oko na Erika?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tina Petelin, miss Slovenije 2009, na Facebooku veliko besed nameni Eriku, je na vidiku nova zvezdniška romanca?
Oglej si celoten članek

Foto: Osebni arhiv Tina Petelin "Sedaj sem sama, vezo sem prekinila zaradi nezrelosti. Težko je danes najti fanta, čeprav ga ne iščem, ko bo bo," pravi naša lepotica Tina Petelin. Pa je pravi morda tekmovalec šova Big Brother Erik, ki mu Tina na družabnem omrežju pogosto pušča komentarje?

"Ne, z Erikom sva samo prijatelja, slučajno smo se spoznali v Kopru. Sem pa precej na vezi z Mirelo, s katero bom morda tudi poslovno sodelovala," zagotavlja Tina, ki je danes uspešna podjetnica. Vodi namreč podjetje z v Sloveniji proizvedenim prehranskim dopolnilom, na katerega prisegajo številne znane Slovenke.  "Ideja je bila očetova, sedaj pa sem posel prevzela jaz. Gre za kolagenski napitek, ki blagodejno vpliva na kožo, lase, nohte in zmanjša gubice," še dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:13 12. Avgust 2016.

    brez da sem pogledal, sem vedel, da je avtor članka A.Fetiš. Ženska, zdaj sem že prepričan, da si potrebna zdravljenja. …

  • 19:13 12. Avgust 2016.

    brez da sem pogledal, sem vedel, da je avtor članka A.Fetiš. Ženska, zdaj sem že prepričan, da si potrebna zdravljenja. …

  • 17:35 12. Avgust 2016.

    Ta Erik je res tako fejst, da bo vse pofukal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.