Je Pharrell njen novi izbranec?

Foto: Žurnal24 Rihanna in Pharrell ne skrivata obojestranske naklonjenosti.
Rihanno zadnje čase vse pogosteje videvajo v družbi glasbenika Pharrella Williamsa. Je končno prebolela Chrisa Browna in si dovolila novo ljubezen?
Oglej si celoten članek

Po zadnjih informacijah naj bi bila Rihanna In Pharrell Williams iz skupine N.E.R.D. par. Rihanno so med njenim obiskov v Londonu večkrat zalotili, da je zapuščala njegovo hotelsko sobo. Po poročanju Daily Mirrorja naj bi bila kemija med Pharrellom in pevko iz Barbadosa zelo očitna. Ta kemija pa ni očitna zgolj v studiu, temveč tudi izven. Ogromno časa preživita na telefonu in kadarkoli Rihanna utegne, prilagodi urnik in Pharrella podpira med njegovimi koncerti.

Verjetno Chris Brown ne bo najboljše volje, ko bo izvedel, da se je Rihanna zatekla v objem k enemu najbolj seksi glasbenikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.