Je po škandalu našla srečo v ljubezni?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Urška Čepin se je leta 2012 po razvpitem medijskem škandalu umaknila z oči javnosti, simpatična svetlolaska pa nam je zaupala, kako živi danes.
Oglej si celoten članek

Foto: Ana Fetih Urška Čepin "Res je, iz medijev sem se načrtno umaknila, trenutno hodim v službo in skrbim za sina, ki je nadobuden nogometaš. Na dan ima kar dva treninga, tako da ga veliko prevažam, a če ga to veseli, mi ni težko. Upamo, da bo vztrajal," pravi Urška, ki je za naš portal komentirala še govorice, da je srečo našla tudi na ljubezenskem področju: "O ljubezni ne bi govorila, saj sem se v preteklosti že opekla. Morda pa se v prihodnosti le odprem glede tega,“ je povedala nekdanja pevka, ki smo jo lani na Polikliniki ujeli z simpatičnim temnolascem, v družbi katerega ni bila povsem hladna. V kakšnem odnosu sta in ali njuno prijateljstvo še traja, nam ni želela razkriti. Se je pa sladko nasmejala, ko smo ji povedali, da sta bila opažena.

Kakorkoli, po številnih škandalih, ji privoščimo srečo tudi na ljubezenskem področju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:05 2. Marec 2016.

    brez računa :-)

  • 10:29 2. Marec 2016.

    Pri njej je sreča za 100 € !

  • OF
    07:11 2. Marec 2016.

    Ej sam res, ta je pa huda. Bravo žurnal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.