Je POP TV pozabil predvajati en del Usodnega vina?

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Je POP TV pretekli teden pomotoma izpustil del Usodnega vina? Preverili smo.
Oglej si celoten članek

"Kje je pa scena, ko ga Martin skuša rešit?!“, "Zakaj nam niste dali tega dela???!!!“ in "Pač so spregledali en del...“, so nekateri gledalci po epizodi, v katerem Martinu ni uspelo rešiti Staneta, zapisali na Facebooku. Se je POP TV-ju pri predvajanju druge sezone Usodnega vina res zgodila napaka?

Naša največja komercialna televizija pravi, da ne . "Takšna je vsebina serije. Med eno in drugo epizodo je minilo pol leta,“ so za naš portal povedali in dodali, da so gledalce na to opozorili z napisom "nekaj mesecev kasneje“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:26 5. Maj 2016.

    Ni mi jasno, kdo to gleda.

  • 15:03 4. Maj 2016.

    pri teh neskončnih nadaljevankah lahko preskočiš tudi deset epizod, pa ne boš nič zamudil in boš še vedno na tekočem....jara …

  • 12:41 4. Maj 2016.

    Uf, to pa je katastrofa...zdej pa ne boste vedli kako in kaj hahaha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.