Je Rihanna lezbijka?

Foto: Žurnal24 Na videz nedolžna Rihanna si zna popestriti ljubezensko življenje. (Foto: EPA)
Potem ko je Rihanna prekinila zvezo z Mattom Kempom, so se zdaj pojavile govorice, da naj bi bila za prekinitev zveze kriva druga ženska. Pevka naj bi bila namreč zagledana v svojo varnostnico.
Oglej si celoten članek

Številni so opazili, da se pevka Rihanna zadnje tedne neprestano druži s svojo svetlolaso varnostnico, kar sicer ne bi bilo nič čudnega, če se dekleti skupaj ne bi pojavljali povsod – na zabavah, med nakupovanjem in celo za božič.

 

To pa je sprožilo govorice, da je njuno razmerje prestopilo prag poslovnega, zadnje fotografije pa to le še dodatno potrjujejo. Paparaci so ju namreč opazili na eni izmed plaž na Barbadosu, kjer je očividec njuno razmerje opisal kot zelo intimno.

 

Rihanna namigovanj o homoseksualnosti, ki so se pojavila v ameriških medijih, še ni komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.