Je Robert Pattinson s to željo uničil svojo zvezo?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
FKA twigs nad materinstvom menda ni prav nič navdušena.
Oglej si celoten članek

Igralec Robert Pattinson je pred kratkim v intervjuju razkril, da bi zelo rad postal očka. Njegova zaročenka, 27-letna glasbenica FKA twigs, nad to izjavo menda ni bila prav nič navdušena. Spor zaradi želje 29-letnika naj bi bil tako velik, da je njuna zveza v krizi, pišejo mediji. Mlada glasbenica o družini namreč še ne razmišlja, saj se njena kariera naglo vzpenja.

Otroci pa niso edina tema, okoli katere se zvezdnika v zadnjem času prepirata. Datum poroke sta že večkrat prestavila, ker se FKA twigs ne more odločiti, kakšne poroke si želi. "Najprej je povedala, da si želi majhne slovesnosti, nato pa si želi razkošnega slavja,“ je razkril vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.