Je Sara mami zmago prepustila?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Včeraj je šov Bilo je nekoč zapustila tekmovalka Sara, ki se je v areni za obstoj v šovu borila s svojo mamo Tino.
Oglej si celoten članek

"Bilo je malo smešno, a drugega mi ni preostalo. To sva vedeli že pred, da čim bo ena zgubila nalogo, bo izbrana tudi druga, da bi naju le ločili," je petkov troboj, na katerem se je za obstanek v šovu borila s svojo mamo Tino in Bredo, komentirala Sara. Ko je Breda v prvem krogu zmagala, sta v boju ostali mati in hči. 

Je Sara mami prepustila zmago? "Boljše je, da je ostala mama, saj ima več možnosti, da zmaga. A zmage ji nisem prepustila. Bila sem pač malo živčna, ko pa sem videla, da se  bori na polno, sem vse od sebe dala tudi jaz," pravi Sara. Ji verjamete?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.