Je Severina s to fotografijo potrdila vroče govorice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Opa, morda po ločitvi prav nič ne izgublja časa …
Oglej si celoten članek

Severina očitno ne objokuje bivšega soproga Igorja Kojića, s katerim sta se uradno ločila prejšnji teden, narazen pa živita od pomladi 2020. Na Instaliram je namreč objavila vročo fotografijo v kopalkah, na kateri ji družbo dela prav tako greha vreden srbski glasbeni producent Filip Miletić.

"Moj producent je boljši od tvojega, ker hiti ne lažejo … Luštica, si pripravljena," je napisala ob vroči fotografiji, s črnogorske plaže Luštica, kjer očitno koncentrira. A s tem še ni potrdila govoric, saj je namignila le na profesionalni odnos s postavnim Miletićem, s katerim se na fotografiji komaj rahlo dotikata drug drugega. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.