Je Severina že rodila?

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Hrvaške spletne medije je preplavila novica, da naj bi Severina 6. januarja povila sina Aleksandra Ivana.
Oglej si celoten članek

Severina naj bi v zgodnjih jutranjih urah 6. januarja že rodila slaba dva kilograma težkega sina. Novica je te dni preplavila hrvaške spletne medije, njihov vir pa je nekdo od zaposlenih v splitskem kliničnem centru. Severinin sin naj bi bil trenutno v inkubatorju, saj se je rodil mesec dni prezgodaj, starša pa naj bi mu nadela ime Aleksander Ivan.

V splitskem kliničnem centru strogo varujejo podatke, Severinin izbranec Milan Popović naj bi vsem zaposlenim prepovedal govoriti o pevkinem prezgodnjem porodu. Hrvaški novinarji so za potrditev novice skušali priklicati Severininega menedžerja Tomislava Petrovića, vendar se ta na telefonske klice ne odziva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.