Je slovenska pevka presuha?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Žana Salobir je objavila fotografijo, na kateri je pokazala trebušček. Je pevka preveč suha?
Oglej si celoten članek

Žana Salobir, slovenska pevka, je na svoji Facebook strani objavila fotografijo, na kateri je pozirala z dvignjeno majico. S prijateljem sta v hecu pozirala in pokazala spremembo telesa - 'prej' in 'potem'.

Pod komentarjem, da je zelo suha, se je pevka branila, češ da ni in dodala: "A ne vidiš, kako sem lepa na 'potem' sliki?"

Sicer je Žana znana po svojem zdravem načinu življenja. Na Facebooku redno objavlja fotografije, na katerih telovadi in se trudi za zavidanja vredno postavo. Njene fotografije iz plaže si oglejte TUKAJ.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:18 23. Januar 2017.

    SUHA ,PRECEJ PRESUHA.

  • 09:04 23. Januar 2017.

    Itak da.

  • 08:15 23. Januar 2017.

    Štrigula.<br />Belokranjke ponavadi niso takšne.<br />So bolj čvrste.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.